dantoca_gosti.JPG

Обележен 22. март - Дан Техничког опитног центра

22. 03. 2010

 У понедељак, 22. марта 2010. године, у Дому Гарде на Топчидеру обележили смо 37. година постојања и успешног рада.

Свечаном скупу присуствовали су заменик начелника Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Младен Ћирковић, помоћник министра за материјалне ресурсе господин Илија Пилиповић, начелник Управе за планирање и развој Генералштаба Војске Србије бригадни генерал Митар Ковач, председник Привредне коморе Србије, представник РАЛТЕЛ-а, представници других установа и организација са којима ТОЦ сарађује и пензионисани и садашњи припадници Установе.
Директор Техничког опитног центра, пуковник Горан Стојановић поздравио је присутне госте и истакао да је ТОЦ спреман да спроведе испитивања и изврши оцењивање квалитета средстава наоружања и војне опреме за опремање наше војске. У том циљу, ради се на модернизацији полигона у Никинцима, чиме ћемо подићи квалитет испитивања на виши ниво. Такође, у наредном периоду очекујемо прилив младог стручног кадра, који ће унапредити рад наше научноистраживачке установе.
Присутне је поздравио и начелник Управе за планирање и развој Генералштаба Војске Србије, бригадни генерал Митар Ковач и честитао нам празник.

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Важнији линкови

Пратите нас