GodNagrada2014-1

ТОЦ на додели годишње награде за најбоље научне радове

14. 04. 2014

Дана 11.04.2014. у свечаној сали Дома војске. одржана је свечаност поводом доделе Годишње награде за најбољи научноистраживачки пројекат, докторску дисертацију и магистарски рад у Министарству одбране и Војсци Србије и награде за најбољи чланак објављен у часопису „Војно дело“

Државни секретар Зоран Ђорђевић уручио је похвалнице добитницима награда. За најбољи научноистраживачки пројекат награђен је руководилац пројекта пуковник др Мирослав Вукосављевић из Војномедицинске академије, за најбољу докторску дисертацију мајор др Драган Памучар из Војне академије, док је награда за најбољи магистарски рад ове године припала мајору мр Љубинку Карапетровићу, такође, из Војне академије.

Годишња награда „Војно дело“ за 2013. годину за најбољи објављени чланак у том часопису додељена је војном службенику Данијели Протић из Центра за примењену математику и електронику Управе за телекомуникације и информатику Генералштаба Војске Србије.

Технички опитни центар је и ове године узео учешће на овој свечаности. На поставци су изложене докторске дисертације које су одбрањене у току прошле године пп Зорана Илића, мј Милорада Павловића и мј Далибора Јовановић, зборник стручних радова истраживача ТОЦ-а објављених у 2013. години на стручним скуповима као и у страним и домаћим часописима, рекламни материјал ТОЦ-а као и приказ актуелних снимака са испитивања и филмова.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Важнији линкови

Пратите нас