poseta delegacije AR Egipat

Посета делегације АР Египат Техничком опитном центру

14. 10. 2010

Представници Војно техничког колеџа АР Египат, пуковник Мохамед Ибрахим Амин Мустафа и потпуковник Ахмед Хафез Заки Ахмед, у оквиру четвoродневне посете Министарству одбране Републике Србије, боравили су данас у  Техничком опитном центру.

 

Госте је дочекао помоћник директора, мајор др Радован Каркалић, који је на почетку састанка поздравио госте и пожелео им добродошлицу. Обраћајући се представницима Војно техничког колеџа  истакао је организацију и намену Техничког опитног центра, као и могућности испитивања наоружања и војне опреме. Током посете делегација је обишла наше лабораторије у Сектору за електронику и Сектору за метрологију, као и а. Батајницу и полигон Никинце где су гостима приказане могућности испитивања падобрана и артиљеријског наоружања.  

 

Гости су били изузетно задовољни начином рада и функционисањем Техничког опитног центра, као и приказаним садржајем током посете. Пуковник Мохамед Ибрахим Амин Мустафа се захвалио на гостопримству и изразио је жељу за даљом сарадњом Војно техничког колеџа АР Египат и Техничког опитног центра.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Важнији линкови

Пратите нас