Pomoć Tehničkog opitnog centra ugroženom stanovništvu

14. 02. 2012

U sklopu ukupnog angažovanja pripadnika Vojske Srbije u otklanjanju posledica izazvanih obilnim snežnim padavinama angažovani su i pripadnici Tehničkog opitnog centra sa poligona "Nikinci".

Angažovanje pripadnika Tehničkog opitnog centra počelo je pre sedam dana na poziv potpredsednika opštine Ruma i predsednika opštinskog Kriznog štaba Dragana Kardaša i predsednika mesene zajednice Nikinci Josipa Činčaka.

Radna grupa sa 2 inžinjerijske mašine raščišćavala je prostor ispred pošte, mesne zajednice i ambulante u s. Nikincima, kao i užeg centra sela. Učestvovala je i u čišćenju prilaznih puteva pekari, prodavnici i drugim objektima neophodnim za snabdevanje stanovništva.
 
Osim toga, na poziv Kriznog štaba, pripadnici poligona "Nikinci" su terenskim vozilom obišli i snabdeli hranom Mila Jovanovića – Amazonca na Vulpeovom salašu, udaljenom 3,5 kilometra od s. Nikinci.
Na ovaj način pripadnici naše ustanove su još jednom pokazali da su uz svoj narod kada je to najteže i kada im je pomoć najpotrebnija.

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Važniji linkovi

Pratite nas