GodNagrada2014-1

TOC na dodeli godišnje nagrade za najbolje naučne radove

14. 04. 2014

Dana 11.04.2014. u svečanoj sali Doma vojske. održana je svečanost povodom dodele Godišnje nagrade za najbolji naučnoistraživački projekat, doktorsku disertaciju i magistarski rad u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije i nagrade za najbolji članak objavljen u časopisu „Vojno delo“

Državni sekretar Zoran Đorđević uručio je pohvalnice dobitnicima nagrada. Za najbolji naučnoistraživački projekat nagrađen je rukovodilac projekta pukovnik dr Miroslav Vukosavljević iz Vojnomedicinske akademije, za najbolju doktorsku disertaciju major dr Dragan Pamučar iz Vojne akademije, dok je nagrada za najbolji magistarski rad ove godine pripala majoru mr Ljubinku Karapetroviću, takođe, iz Vojne akademije.

Godišnja nagrada „Vojno delo“ za 2013. godinu za najbolji objavljeni članak u tom časopisu dodeljena je vojnom službeniku Danijeli Protić iz Centra za primenjenu matematiku i elektroniku Uprave za telekomunikacije i informatiku Generalštaba Vojske Srbije.

Tehnički opitni centar je i ove godine uzeo učešće na ovoj svečanosti. Na postavci su izložene doktorske disertacije koje su odbranjene u toku prošle godine pp Zorana Ilića, mj Milorada Pavlovića i mj Dalibora Jovanović, zbornik stručnih radova istraživača TOC-a objavljenih u 2013. godini na stručnim skupovima kao i u stranim i domaćim časopisima, reklamni materijal TOC-a kao i prikaz aktuelnih snimaka sa ispitivanja i filmova.

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Važniji linkovi

Pratite nas