poseta delegacije AR Egipat

Poseta delegacije AR Egipat Tehničkom opitnom centru

14. 10. 2010

 

Predstavnici Vojno tehničkog koledža AR Egipat, pukovnik Mohamed Ibrahim Amin Mustafa i potpukovnik Ahmed Hafez Zaki Ahmed, u okviru četvorodnevne posete Ministarstvu odbrane Republike Srbije, boravili su danas u  Tehničkom opitnom centru.
 

Goste je dočekao pomoćnik direktora, major dr Radovan Karkalić, koji je na početku sastanka pozdravio goste i poželeo im dobrodošlicu. Obraćajući se predstavnicima Vojno tehničkog koledža  istakao je organizaciju i namenu Tehničkog opitnog centra, kao i mogućnosti ispitivanja naoružanja i vojne opreme. Tokom posete delegacija je obišla naše laboratorije u Sektoru za elektroniku i Sektoru za metrologiju, kao i a. Batajnicu i poligon Nikince gde su gostima prikazane mogućnosti ispitivanja padobrana i artiljerijskog naoružanja.

 

Gosti su bili izuzetno zadovoljni načinom rada i funkcionisanjem Tehničkog opitnog centra, kao i prikazanim sadržajem tokom posete. Pukovnik Mohamed Ibrahim Amin Mustafa se zahvalio na gostoprimstvu i izrazio je želju za daljom saradnjom Vojno tehničkog koledža AR Egipat i Tehničkog opitnog centra. 

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Važniji linkovi

Pratite nas