dantoca_gosti.JPG

Obeležen 22. mart - Dan Tehničkog opitnog centra

22. 03. 2010

 U ponedeljak, 22. marta 2010. godine, u Domu Garde na Topčideru obeležili smo 37. godina postojanja i uspešnog rada.

Svečanom skupu prisustvovali su zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Mladen Ćirković, pomoćnik ministra za materijalne resurse gospodin Ilija Pilipović, načelnik Uprave za planiranje i razvoj Generalštaba Vojske Srbije brigadni general Mitar Kovač, predsednik Privredne komore Srbije, predstavnik RALTEL-a, predstavnici drugih ustanova i organizacija sa kojima TOC sarađuje i penzionisani i sadašnji pripadnici Ustanove.
Direktor Tehničkog opitnog centra, pukovnik Goran Stojanović pozdravio je prisutne goste i istakao da je TOC spreman da sprovede ispitivanja i izvrši ocenjivanje kvaliteta sredstava naoružanja i vojne opreme za opremanje naše vojske. U tom cilju, radi se na modernizaciji poligona u Nikincima, čime ćemo podići kvalitet ispitivanja na viši nivo. Takođe, u narednom periodu očekujemo priliv mladog stručnog kadra, koji će unaprediti rad naše naučnoistraživačke ustanove.
Prisutne je pozdravio i načelnik Uprave za planiranje i razvoj Generalštaba Vojske Srbije, brigadni general Mitar Kovač i čestitao nam praznik.
 
 

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Važniji linkovi

Pratite nas